Workshops

Je kunt bij ons in een workshop het spinnen op de spintol leren. Spinnen op een spintol is veel makkelijker te leren dan spinnen op een spinnenwiel. We hakken het spinnen in stukjes voor je zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

In ons recent verhuisde atelier in Hoorn bieden we regelmatig complete workshops aan van 2,5 uur. Na deze complete workshop heb je de basis van het spinnen en het twijnen in je vingers. We zullen zo snel mogelijk nieuwe data inplannen!

Spinproeverijen

Tijdens beurzen en evenementen houden we Spinproeverijen van 45 minuten. Dat is precies lang genoeg om na een korte instructie aan de slag te gaan, je eerste draad te maken en… je te laten ontdekken dat spinnen waanzinnig leuk is!

Laatste afgelopen Evenementen

Wil je door ons geïnformeerd worden als er een nieuwe datum ingepland wordt voor een workshop of spinproeverij, vul dan het formuliertje hieronder in!

Hou me op de hoogte!

* indicates required

/( mm / dd )

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Studio Spintol:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices.