Contact

Studio Spintol
E-mail: studio@spintol.nl

Postadres (ik ben geen stenen winkel):
Ringmus 3
3435 CJ Nieuwegein 

Brood/kaas/borrelplanken
Om geld in te zamelen voor mijn hulphond maak ik brood/kaas/borrelplanken in kleine (soms beperkte) oplages. Het zijn allemaal unieke exemplaren met verschillende houtsoorten erin verwerkt en hebben doorgaans ook een andere afmeting of vorm. De prijzen variëren tussen de €50 en €75 per stuk, afhankelijk van het soort plank en de afmeting ervan.

De planken zijn alleen geschikt als brood- kaas- of borrelplank. Ze kunnen na gebruik met een schone doek even afgenomen worden (keukenpapier bijvoorbeeld), of als er vettige dingen op gelegen hebben, met wat afwasmiddel worden schoongemaakt. Droog de plank wel meteen weer goed af. Ze zijn absoluut niet geschikt voor in de vaatwasser!

Omdat de vraag op dit moment heel groot is werk ik met een wachtlijst (die wellicht op zal lopen tot enkele maanden, ik ben helaas geen fabriek ;-)). Als je aan “de beurt” bent kun je uiteraard zelf een plank kiezen uit de serie die op dat moment beschikbaar is.
Wil je ook zo’n leuke plank bemachtigen? Vul dan onderstaand formuliertje in. Ook als je graag iets anders kwijt wil (een leuk berichtje of misschien wat hout) vul dan gerust het formulier in! Ik neem daarna contact met je op!

Wil je alleen wat doneren voor mijn hulphond? Dat wordt natuurlijk ook enorm gewaardeerd, mijn crowdfundingspagina loopt namelijk door tot ik het doel bereikt heb!

    KVK: 76692779
    Btw-nummer: NL003118644B03