Wie is Bregje?

Welkom bij Studio Spintol – Een reis van veerkracht en handwerk

Hallo, ik ben Bregje Verhoef, het hart en de handen achter Studio Spintol. Op mijn 44ste is mijn levensverhaal er een van doorzetten tegen de stroom van een Post-Traumatische Stress Stoornis (PTSS), voortkomend uit een roerige jeugd. Ondanks de dagelijkse gevechten met angst en stress en de nachtmerries die me al sinds mijn kindertijd achtervolgen, heb ik sinds 2019 rust en een doel gevonden in het maken van ambachtelijke producten.

Spintol.nl is echter meer dan alleen een website; het is een kijkje in mijn wereld van het maken van exclusieve houten spintollen. Elke tol is namelijk een stukje van mijn reis – handgemaakt met liefde en zorg op mijn goede dagen en een herinnering aan mijn doorzettingsvermogen op de minder goede dagen. Het maken van spintollen geeft betekenis aan mijn leven en zorgt ervoor dat ik op mijn eigen persoonlijke manier contact kan maken met de wereld.

Naast dit alles, is mijn verhaal er ook een van liefde, hoop en herstel. Ik heb namelijk inmiddels een speciale PTSS-hulphond Pippa, een maatje die me helpt bij de uitdagingen die mijn leven met zich meebrengt. Pippa staat voor veel meer dan alleen hulp; ze is ook het levende bewijs van hoop en een flinke duw in de rug naar een betere levenskwaliteit.

Kortom, bij Studio Spintol vind je meer dan alleen prachtig afgewerkte spintollen. Het is een verhaal over vechtlust, kracht en de mooie kanten van de meest uitdagende momenten in het leven. Ga met me mee op deze reis, steun mijn vakmanschap en maak deel uit van dit verhaal dat voortdurend draait in de richting van hoop en herstel.

Liefs,

Bregje