Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spinproeverij HWB 14 januari

14 januari - 10:00 - 16:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
€17.50

Altijd al eens willen leren spinnen? Het is makkelijker dan je denkt!

In drie kwartier tijd laten we je proeven aan het spinnen op een spintol. Dat is precies lang genoeg om na een korte instructie aan de slag te gaan en je eerste draad te maken en… je te laten ontdekken dat spinnen waanzinnig leuk is!

Het spinnen op een tol is veel simpeler dan veel mensen denken. Het is namelijk stukken makkelijker in de vingers te krijgen dan leren spinnen op een spinnenwiel. We hakken tijdens de workshop het spinnen in stukjes zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

Er liggen verschillende modellen en maten Turkse spintollen voor je klaar in alle gewichtsklassen, want net zoals het bij breien en haken uitmaakt welke naald je pakt, creëer je bij het spinnen met elk gewicht spintol een ander soort draadje. Het is mogelijk om meerdere tollen uit te proberen en om samen te kijken naar wat goed bij je past. Na afloop van de workshop is het mogelijk om een spintol aan te schaffen en meteen mee naar huis te nemen.

Bij elke spinproeverij is één instructeur beschikbaar voor elke twee deelnemers. De groepsgrootte varieert tussen de twee en maximaal zes deelnemers, afhankelijk van het aantal beschikbare instructeurs. In de voorverkoop (tot en met 10 januari) zijn een beperkt aantal plaatsen per spinproeverij met korting te boeken. De overige plaatsen zijn uitsluitend op de dag zelf bij onze stand te boeken.

Kosten: in de voorverkoop (tot en met 10 januari) €17,50 per persoon, daarna €20 (alleen bij onze stand).

Uiteraard is gezelligheid en het gebruik van spinvezels en leen-spintollen om tijdens de workshop te gebruiken inbegrepen. Tot dan!

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
10:00 - 16:00
Serie:
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Site:
https://handwerkbeurs.nl

Locatie

Privé: Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten,

Organisator

Studio Spintol
E-mail
studio@spintol.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar