Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spinproeverij KreaDoe 4 november

4 november 2023 - 10:00 - 17:00

€17.50

Altijd al eens willen leren spinnen? Het is makkelijker dan je denkt!

In drie kwartier tijd laten we je proeven aan het spinnen op een spintol. Dat is precies lang genoeg om na een korte instructie aan de slag te gaan en je eerste draad te maken en… je te laten ontdekken dat spinnen waanzinnig leuk is!

Het spinnen op een tol is veel simpeler dan veel mensen denken. Het is namelijk stukken makkelijker in de vingers te krijgen dan leren spinnen op een spinnenwiel. We hakken tijdens de workshop het spinnen in stukjes zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

Er liggen verschillende modellen en maten Turkse spintollen voor je klaar in alle gewichtsklassen, want net zoals het bij breien en haken uitmaakt welke naald je pakt, creëer je bij het spinnen met elk gewicht spintol een ander soort draadje. Het is mogelijk om meerdere tollen uit te proberen en om samen te kijken naar wat goed bij je past. Na afloop van de workshop is het mogelijk om een spintol aan te schaffen en meteen mee naar huis te nemen.

Er is een maximale groepsgrootte van 6 personen per spinproeverij. In de voorverkoop (tot en met 31 oktober) zijn een beperkt aantal plaatsen per spinproeverij met korting te boeken. De overige plaatsen zijn uitsluitend op de dag zelf bij onze Tollenwagen te boeken.

Kosten: in de voorverkoop (tot en met 31 oktober) €17,50 per persoon, daarna €20 (alleen bij onze Tollenwagen).

Uiteraard is gezelligheid en het gebruik van spinvezels en leen-spintollen om tijdens de workshop te gebruiken inbegrepen. Tot dan!

Gegevens

Datum:
4 november 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Site:
https://kreadoe.nl/

Organisator

Studio Spintol
E-mail
studio@spintol.nl