a preview of the site for open graph data

Workshop Lol met een spintol

Datum

21 januari, 2023

Starttijd

00:00

Locatie

Workshop Lol met een spintol!

Spinnen op een tol is veel makkelijker te leren dan spinnen op een spinnenwiel. We hakken het spinnen namelijk in stukjes voor je zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

We leren je in deze workshop alles over stapellengte, vezelvoorbereiding, twijnen en natuurlijk de basisprincipes van het spinnen zodat je binnen no-time zelf je eerste draad maakt!

Tijdens deze workshop liggen Turkse spintollen en top whorl spintollen van diverse maten en gewichten voor je klaar. Het is de ideale gelegenheid om verschillende tollen uit te kunnen proberen en zo kunnen we samen goed kijken naar wat bij je past.

Alle voorradige tollen zijn tijdens de workshop uit te proberen en zijn na afloop van de workshop te koop. Als je een specifieke tol op het oog hebt, laat het me dan even weten, dan zorg ik dat die ook aanwezig is. De workshop richt zich echter alleen op drop spindles en niet op bijvoorbeeld supported (ondersteunde) spintollen.

De kosten voor deze workshop bedragen €49 euro inclusief leen-spintollen, spinvezels om tijdens de workshop te gebruiken en natuurlijk koffie of thee en wat lekkers. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers per workshop.

Boek hieronder de workshop voor 21 januari 2023. Tot dan!

Indien je een workshop boekt, ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

 

 

Aanmelden

Ticket type Aantal personen Prijs per persoon
21 jan 13.00-15.30
2 nog vrij
49.00
Aantal: Totaal

Locatie

Maximum aantal deelnemers: 5 (2 nog vrij)

Wanneer?

  • 21 januari, 2023 00:00   -   22 januari, 2023 00:00
Deel deze workshop
Voeg toe aan je agenda