a preview of the site for open graph data

OUD – Workshop Lol met een spintol!

Datum

12 november, 2022

Starttijd

13:00

Locatie

Spintol Atelier

Workshop Lol met een spintol!

Spinnen op een tol is veel makkelijker te leren dan spinnen op een spinnenwiel. We hakken het spinnen namelijk in stukjes voor je zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

We leren je in deze workshop alles over stapellengte, vezelvoorbereiding, twijnen en natuurlijk de basisprincipes van het spinnen zodat je binnen no-time zelf je eerste draad maakt!

Tijdens deze workshop liggen Turkse spintollen en top whorl spintollen van diverse maten en gewichten voor je klaar. Het is de ideale gelegenheid om verschillende tollen uit te kunnen proberen en zo kunnen we samen goed kijken naar wat bij je past.

Alle voorradige tollen zijn tijdens de workshop uit te proberen en zijn na afloop van de workshop te koop. Als je een specifieke tol op het oog hebt, laat het me dan even weten, dan zorg ik dat die ook aanwezig is. De workshop richt zich echter alleen op drop spindles en niet op bijvoorbeeld supported (ondersteunde) spintollen.

De kosten voor deze workshop bedragen €49 euro inclusief leen-spintollen, spinvezels om tijdens de workshop te gebruiken en natuurlijk koffie of thee en wat lekkers. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers per workshop.

Boek hieronder de workshop voor 21 januari 2023. Tot dan!

Indien je een workshop boekt, ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

 

 

Sorry, Event Expired

Event FAQs

Kan ik een workshop annuleren?

Annuleren van een workshop betekent voor ons extra werk en kosten. Voor het voorbereiden van onze workshops moeten we o.a. personeel inplannen en andere voorbereidingen treffen. Bovendien is het maar de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek door een afzegging zal kunnen innemen. Aan het annuleren van een workshop of het wijzigen van de workshopdatum zijn daarom kosten verbonden. In het geval de boeking tijdig wordt geannuleerd kunnen we een deel van de kosten vergoeden.


Bij het annuleren van een boeking wordt het totaalbedrag minus  administratiekosten gerestitueerd indien deze tot 3 weken voor de aanvang van de workshop geannuleerd wordt.


De administratiekosten bedragen €15 per persoon in ons atelier en €5 per persoon voor een spinproeverij op een evenement.


Wanneer de inschrijving wordt geannuleerd binnen drie weken voor de aanvang van de workshop, vindt er geen restitutie plaats.


De annuleringskosten vervallen als de deelnemer een vervangende deelnemer weet te regelen.


Annuleren kan alleen schriftelijk door het sturen van een e-mail naar studio@spintol.nl

Locatie

Maximum aantal deelnemers: 5 (5 nog vrij)
  • Spintol Atelier
  • Spoorstraat 9
  • Schoonhoven

Wanneer?

  • 12 november, 2022 13:00   -   21 januari, 2023 15:30
Deel deze workshop
Voeg toe aan je agenda