a preview of the site for open graph data

Spinproeverij Breidagen

Datum

14 oktober, 2022

Starttijd

10:00

Locatie

Breidagen Zwolle

Spinproeverij breidagen!

Altijd al eens willen leren spinnen? Het is makkelijker dan je denkt!

In drie kwartier tijd laten we je proeven aan het spinnen op een spintol. Dat is precies lang genoeg om na een korte instructie aan de slag te gaan en je eerste draad te maken en… je te laten ontdekken dat spinnen waanzinnig leuk is!

Het spinnen op een tol is vele malen makkelijker dan veel mensen denken. Het is namelijk stukken makkelijker dan leren spinnen op een spinnenwiel. We hakken het proces in stukjes zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

Het zou geen spinproeverij heten als er niet de mogelijkheid zou zijn om te spinnen op verschillende soorten spintollen. Er liggen Turkse spintollen en top whorl spintollen van verschillende maten en gewichten voor je klaar. Het is namelijk heel fijn om verschillende tools uit te kunnen proberen en zo kunnen we samen ook kijken naar wat goed bij je past.

De kosten voor deze workshop bedragen €12,50 euro inclusief leen-spintollen en spinvezels om tijdens de workshop te gebruiken. Na afloop van de workshop is het mogelijk om de spintol waar je mee gesponnen hebt aan te schaffen en meteen mee te nemen.

Er is een maximale groepsgrootte van 6 personen per spinproeverij. In de voorverkoop (tot en met 13 oktober) zijn 4 plaatsen per spinproeverij te boeken. De overige 2 plaatsen zijn uitsluitend op de dag zelf bij onze Tollenwagen te boeken.

Sorry, Event Expired

Locatie

Maximum aantal deelnemers: 24 (24 nog vrij)
  • Breidagen Zwolle

Wanneer?

  • 14 oktober, 2022 10:00   -   17:00
Deel deze workshop
Voeg toe aan je agenda