Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Lol met een spintol

april 22 - 13:00 - 15:30

€49.00

Spinnen op een tol is veel makkelijker te leren dan spinnen op een spinnenwiel. We hakken het spinnen namelijk in stukjes voor je zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

We leren je in deze workshop alles over stapellengte, vezelvoorbereiding, twijnen en natuurlijk de basisprincipes van het spinnen zodat je binnen no-time zelf je eerste draad maakt!

Tijdens deze workshop liggen Turkse spintollen en top whorl spintollen van diverse maten en gewichten voor je klaar. Het is de ideale gelegenheid om verschillende tollen uit te kunnen proberen en zo kunnen we samen goed kijken naar wat bij je past.

Alle voorradige tollen zijn tijdens de workshop uit te proberen en zijn na afloop van de workshop te koop. Als je een specifieke tol op het oog hebt, laat het me dan even weten, dan zorg ik dat die ook aanwezig is. De workshop richt zich echter alleen op drop spindles en niet op bijvoorbeeld supported (ondersteunde) spintollen.

De kosten voor deze workshop bedragen €49 euro inclusief leen-spintollen, spinvezels om tijdens de workshop te gebruiken en natuurlijk koffie of thee en wat lekkers. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers per workshop.

Indien je een workshop boekt, ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
€49.00
Evenement Categorie:

Locatie

Studio Spintol
Spoorstraat 9
Schoonhoven,
+ Google Maps

Organisator

Studio Spintol
E-mail:
studio@spintol.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
workshopticket 22 april
49.00
2 beschikbaar