Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spinproeverij Kreadoe – Zondag 16 april

april 16 - 10:00 - 17:00

€17.50

Altijd al eens willen leren spinnen? Het is makkelijker dan je denkt!

In drie kwartier tijd laten we je proeven aan het spinnen op een spintol. Dat is precies lang genoeg om na een korte instructie aan de slag te gaan en je eerste draad te maken en… je te laten ontdekken dat spinnen waanzinnig leuk is!

Het spinnen op een tol is veel simpeler dan veel mensen denken. Het is namelijk stukken makkelijker in de vingers te krijgen dan leren spinnen op een spinnenwiel. We hakken tijdens de workshop het spinnen in stukjes zodat je je steeds maar op één ding tegelijk hoeft te focussen. Wel zo lekker overzichtelijk!

Er liggen verschillende modellen en maten Turkse spintollen voor je klaar in alle gewichtsklassen, want net zoals het bij breien en haken uitmaakt welke naald je pakt, creëer je bij het spinnen met elk gewicht spintol een ander soort draadje. Het is mogelijk om meerdere tollen uit te proberen en om samen te kijken naar wat goed bij je past. Na afloop van de workshop is het mogelijk om een spintol aan te schaffen en meteen mee naar huis te nemen.

Er is een maximale groepsgrootte van 6 personen per spinproeverij. In de voorverkoop (tot en met 13 april) zijn een beperkt aantal plaatsen per spinproeverij te boeken. De overige plaatsen zijn uitsluitend op de dag zelf bij onze Tollenwagen te boeken.

De kosten voor deze workshop bedragen €17,50 per persoon indien in je voorverkoop boekt (tot en met 13 april). Hierna betaal je €20,00 als je de workshop op de dag zelf bij onze Tollenwagen boekt.

Uiteraard is gezelligheid en het gebruik van spinvezels en leen-spintollen om tijdens de workshop te gebruiken inbegrepen. Tot dan!

 

Tot slot: Indien je een workshop boekt, ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:
Site:
www.kreadoe.nl

Locatie

jaarbeurs utrecht
Utrecht,

Organisator

Studio Spintol
E-mail:
studio@spintol.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
zondag 10.30 - 11.15
17.50
6 beschikbaar
zondag 12.15 - 13.00
17.50
4 beschikbaar
zondag 14.00 - 14.45
17.50
4 beschikbaar
zondag 15.45 - 16.30
17.50
0 beschikbaar
Uitverkocht